Ο Σύλλογος

Αγαπητοί γονείς,

Ύστερα από τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν τις 09/11/2018 στο χώρο του σχολείου μας για την συγκρότηση σε σώμα των νέων διοικητικών συμβουλίων, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τη σύσταση των νέων προεδρείων, τα οποία έχουν ως εξής:

 

 

 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ  
ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ e-mail
Πρόεδρος: ΡΟΓΚΑΚΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ 6974-386524 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αντιπρόεδρος: ΚΑΤΣΑΠΗ ΑΝΝΕΤΑ 6974-639016 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Γραμματέας:  ΤΑΤΣΗ ΚΛΑΙΡΗ 6972-774553 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ταμίας: ΤΣΑΛΙΚΗ ΕΥΤΥΧΙΑ 6907-046665 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Μέλος: ΛΩΛΗ ΕΦΗ
6976-433853 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Μέλος: ΜΕΤΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ 6909-390166 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Μέλος: ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΒΟΥΛΑ 6936-565572 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αναπλ. Μέλος: ΚΟΥΓΙΑΣ ΝΙΚΟΣ 6972-933285 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αναπλ. Μέλος: ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΡΕΝΑ 6973-310453 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ  
ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ  
Πρόεδρος: ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 6937-105194 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αντιπρόεδρος: ΚΟΝΤΙΖΑΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ 6937-694412 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Γραμματέας:  ΜΠΙΡΗ ΑΝΘΗ 6977-359794 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ταμίας: ΛΕΟΥΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 6945-412549 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Μέλος: ΚΟΥΣΑΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 6940-820170 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Μέλος: ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΒΕΝΙΑ 6938-656214 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Μέλος: ΣΦΥΡΟΕΡΑ ΒΑΣΙΑ 6946-165371 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αναπλ. Μέλος: ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 6973-009843 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τα κινητά τηλέφωνα και email των μελών των Δ.Σ. των Συλλόγων δίνονται στους γονείς ώστε η επικοινωνία να είναι άμεση και τακτική.

Οι τακτικές συνεδριάσεις των Δ.Σ. των Συλλόγων, που είναι ανοικτές προς όλους τους γονείς και κηδεμόνες, θα πραγματοποιούνται για το τρέχον σχολικό έτος στο χώρο του σχολείου κάθε 1η και 3η Παρασκευή κάθε ημερολογιακού μήνα και ώρα 8.30 μ.μ. ενώ για όσες έκτακτες συνεδριάσεις πραγματοποιούνται, θα υπάρχει έγκυρη ενημέρωση.

Οι αποφάσεις των δύο Συλλόγων θα αναρτούνται στον πίκανα ανακοινώσεων των Συλλόγων.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας και γραπτώς, δεδομένου ότι δίπλα από τον πίνακα ανακοινώσεών μας, υπάρχει το κουτί αλληλογραφίας.

Σας ενημερώνουμε ότι για οποιαδήποτε πληροφορία θέλετε, μπορείτε να επικοινωνήσετε με μέλη του συλλόγου στα παραπάνω τηλέφωνα τα απογευματα (18.00-21.00μμ) & email.

Με εκτίμηση
Τα Δ.Σ. των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου και 3ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ερυθραίας.