ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΣ 2016

ΣΥΛΛΟΓΟΙ  ΓΟΝΕΩΝ  ΚΑΙ  ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

2ου-3ου  ΔΗΜ.  ΣΧΟΛΕΙΩΝ  Ν. ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ

 

Αγαπητοί  γονείς

Η  Γενική Συνέλευση των συλλόγων μας πραγματοποιήθηκε  την περασμένη Δευτέρα, 31/10/2016. Ψήφισε ομόφωνα τον απολογισμό των Δ.Σ. και  αποφάσισε την διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη νέων  μελών στα Δ.Σ.  νέων αντιπροσώπων για την Ένωση Γονέων Κηφισιάς και νέων μελών της Ελεκτικής Επιτροπής.

Η συμμετοχή σας στις εκλογές είναι πολύ σημαντική. Ο ν.2128/98  απαιτεί συμμετοχή του 1/3  των γονέων στις εκλογές, απαραίτητη προυπόθεση να μπορούν να εκπροσωπηθούν οι σύλλογοί μας στα Σχολικά Συμβούλια. Στην περίπτωση που δεν καλυφθεί το ανωτέρω ποσοστό, ή πρέπει να επαναληφθούν οι εκλογές, ή να μην εκπροσωπούμαστε στα Σχολικά Συμβούλια. Επίσης ανά 30 γονείς που ψηφίζουν εκλέγουμε και 1 αντιπρόσωπο στην Ενωση Γονέων Κηφισιάς.

Πιστεύουμε ότι η παρουσία μας στα Σχολικά Συμβούλια και στην Ένωση Γονέων βοήθησε στην ανάδειξη των προβλημάτων και στην επίλυσή τους. Γι αυτό  κρίνουμε απαραίτητη την συνέχιση της συμμετοχής μας, κάτι όμως που εξαρτάται από την δική σας  στάση. Δεν αρκεί να ψηφίσετε μόνο εσείς. Μεταφέρετε το μήνυμα-κάλεσμα συμμετοχής στις εκλογές σε όλους τους γονείς.

Να γνωρίζετε ότι στις εκλογές έχουν το δικαίωμα να ψηφίζουν και οι δύο γονείς, αρκεί να είναι τακτοποιημένοι οικονομικά, να έχουν πληρώσει δηλαδή την ετήσια συνδρομή που είναι και για τα δύο συζύγους συνολικά 10 ευρώ.

Οι εκλογές θα διεξαχθούν την Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2016. Θα  μπορείτε να ψηφίζετε στην είσοδο του σχολείου από τις 08.00-08.30 το πρωί, στις 13.00-13.30 το μεσημέρι κατά την αποχώρηση των μαθητών  και από τις 17.00-20.30  το απόγευμα κατά την διάρκεια των εξωσχολικών δραστηριοτήτων  των παιδιών.

 

2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
Υποψήφιοι για Δ.Σ.
1. ΒΑΡΕΛΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ (ΤΙΤΙΚΑ) 1. ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
2. ΚΟΥΓΙΑΣ ΝΙΚΟΣ 2. ΔΕΛΕΡΝΙΑΣ ΝΙΚΟΣ
3. ΝΤΕΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 3. ΗΛΙΑΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
4. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΘΟΔΩΡΟΣ 4. ΚΟΝΤΙΖΑΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ
5. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΡΕΝΑ 5. ΛΑΖΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
6. ΠΑΤΡΙΝΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ 6. ΛΕΟΥΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
7. ΠΡΟΦΥΛΙΔΗΣ ΤΑΣΟΣ 7. ΣΠΑΣΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
8. ΡΟΓΚΑΚΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ 8. ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ ΑΙΜΙΛΙΑ
9. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 9. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΗ ΝΙΚΗ
10. ΤΣΑΛΙΚΗ ΕΥΤΥΧΙΑ  
11. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ  
 
Υποψήφιοι Αντιπρόσωποι για Ένωση Γονέων Κηφισιάς
1. ΝΤΕΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1. ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
2. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΘΟΔΩΡΟΣ 2. ΗΛΙΑΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
3. ΠΑΤΡΙΝΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ 3. ΛΑΖΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
4. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ  
 
Υποψήφιοι για Ελεκτική Επιτροπή
1. ΙΣΣΑΡΗ-ΡΕΦΕΝΕ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 1. ΑΡΑΠΑΚΗ ΕΛΕΝΗ
2. ΚΑΛΛΙΓΕΡΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 2. ΒΕΛΗ ΝΑΤΑΣΑ
3. ΠΑΤΕΡΙΜΟΣ ΝΙΚΟΣ 3. ΚΥΡΙΑΖΙΔΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑ